Numarul de portii:
4
Dificultate:
Medie
Timp de preparare:
60 min

Tip bucatarie:
Germana/Austriaca
Tip reteta:
Gatita

Numele dvs.:
Ana Cristian

Ingrediente detaliat si masuri:
500 gr morcovi curatati, 2 linguri unt nesarat, 1 bucata ghimbir proaspat curatat si tocat marunt( 2-3 cm), 1/3 cana vin sherry, 3 cani supa de legume, 1/2 cana bacon, taiat fasii, 1 cana smantana la temperatura camerei, sare, piper, patrunjel proaspat

Mod de preparare

Curatati morcovii si taiati-i bucati.

Incingeti untul intr-o tigaie, adaugati morcovii si sotati pentru 15 minute la foc mic. Dupa 10 minute adaugati ghimbirul proaspat.

Adaugati vinul sherry si supa de legume si dati intr-un clocot. Reduceti focul la minim si lasati la foc 20 de minute, sau pana ce morcovii s-au inmuiat.

Intr-o alta tigaie, prajiti fara grasime feliutele de bacon pana ce acesta devine crocant. Luati de pe foc si acoperiti cu folie de aluminiu.

Luati supa de pe foc si transferati mixtura intr-un robot de bucatarie sau intr-un blender si pasati. Amestecati treptat smantana in mixtura.

Adaugati sare si piper dupa gust si mai amestecati putin.

Serviti cu patrunjel proaspat si bacon.

*     POFTA BUNA     *

Tip bucatarieGermana/AustriacaDificultateMedieTip retetaGatitaTimp de preparare60 minNumarul de portii4Ingrediente detaliat si masuri500 gr morcovi curatati, 2 linguri unt nesarat, 1 bucata ghimbir proaspat curatat si tocat marunt( 2-3 cm), 1/3 cana vin sherry, 3 cani supa de legume, 1/2 cana bacon, taiat fasii, 1 cana smantana la temperatura camerei, sare, piper, patrunjel proaspat
Numele dvs.
Ana Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.