Numarul de portii:
4
Dificultate:
Redusa
Timp de preparare:
60 min

Tip bucatarie:
Greceasca
Tip reteta:
Grill

Numele dvs.:
Ana Cristian

Ingrediente detaliat si masuri:
1.5 kg carne de pui, 1/2 cana ulei de masline, zeama de la 2 lamai, coaja de la 1 lamaie, 2 linguri oregano, 1 lingura cimbru, 1 catel de usturoi, dat pe razatoare, sare, piper, bete pentru frigarui

Mod de preparare

Indepartati grasimea si pielea de pe carne si taiati-o cuburi.

Amestecati toate ingredientele intr-un bol pentru a face o marinada si gustati pentru a vedea daca mai are nevoie de ajustari.

Puneti bucatile de carne in marinada si amestecati bine.

Acoperiti si dati la rece pentru cel putin 30 de minute.

Incepeti sa puneti bucatile de carne pe bete, una langa alta si continuati pana ce terminati toata carnea.

Incingeti gratarul sau grill-ul si coaceti frigaruile cate 5-7 minute pe fiecare parte, in functie de cum preferati carnea(mediu, bine facuta)

Scoateti de pe bete si serviti cu tzatziki si garnitura de Patates Sto Fourno.

*     POFTA BUNA     *

Tip bucatarieGreceascaDificultateRedusaTip retetaGrillTimp de preparare60 minNumarul de portii4Ingrediente detaliat si masuri1.5 kg carne de pui, 1/2 cana ulei de masline, zeama de la 2 lamai, coaja de la 1 lamaie, 2 linguri oregano, 1 lingura cimbru, 1 catel de usturoi, dat pe razatoare, sare, piper, bete pentru frigarui
Numele dvs.
Ana Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.