Numarul de portii:
4
Dificultate:
Medie
Timp de preparare:
60 min

Tip bucatarie:
Indiana
Tip reteta:
Gatita

Numele dvs.:
Ana Cristian

Ingrediente detaliat si masuri:
1 kg carne de pui, la alegere, far apiele si os, 2 cepe mari tocate feliute subtiri, 2 rosii mari tocate cubulete, 2 linguri pasta de usturoi, 1 lingura pasta de ghimbir, 2 lingurite coriandru(pudra), 1 lingurita chimen(pudra), 1/2 lingurita turmeric, 1/2 lingurita chilli, 2 lingurite de Garam Masala, 4 linguri ulei pentru gatit, 1 1/2 cana de apa fierbinte, coriandru tocat pentru decor

Mod de preparare

Incingeti uleiul intr-o tigaie si caliti-o pana devine aurie. Scoateti ceapa cu o spumiera pentru a se scurge de ulei si asezari-o pe un servet absorbant pentru a se scurge tot uleiul. Opriti focul.

Zdrobiti ceapa calita .

Amestecati rosiile, pasta de usturoi si pasta de ghimbir pana obtineti o pasta omogena.

Incingeti din nou uleiul si puneti pasta de ceapa. Lasati 2-3 minute si apoi adaugati pasta de rosii si restul condimentelor si amestecati bine.

Caliti ingredientele pana ce uleiul se separa de amestecul de condimente. Adaugati bucatile de pui si prajiti-le bine. Puneti apa fierbinte peste pui in tigaie si acoperiti cu capac. Lasati sa fiarba pana ce puiul este fiert bine.

Decorati cu coriandru tocat si serviti cu Chapatis fierbinte sau orez gatit la abur.

*     POFTA BUNA     *

Tip bucatarieIndianaDificultateMedieTip retetaGatitaTimp de preparare60 minNumarul de portii4Ingrediente detaliat si masuri1 kg carne de pui, la alegere, far apiele si os, 2 cepe mari tocate feliute subtiri, 2 rosii mari tocate cubulete, 2 linguri pasta de usturoi, 1 lingura pasta de ghimbir, 2 lingurite coriandru(pudra), 1 lingurita chimen(pudra), 1/2 lingurita turmeric, 1/2 lingurita chilli, 2 lingurite de Garam Masala, 4 linguri ulei pentru gatit, 1 1/2 cana de apa fierbinte, coriandru tocat pentru decor
Numele dvs.
Ana Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.