Numarul de portii:
3
Dificultate:
Medie
Timp de preparare:
peste 90 min

Tip bucatarie:
Franceza
Tip reteta:
Gatita

Numele dvs.:
Mioara

Ingrediente detaliat si masuri:
ciuperci 50gr,1pui coquelet,50gr jambon porc,100gr faina,sare,piper,1ceapa,100gr cascaval,100ml smantana gatit,rozmarin,1plic praf de copt,50gr unt,1lingurita zahar,200ml bere alba.

Mod de preparare

Umplutura

Tocam marunt ceapa,ciupercile si jambonul 60gr ,le calim si le condimentam cu sare si piper dupa gust.Umplem cavitatea puilui.eu am prins puiul cu o scobitoare sa nu iasa compozitia.Se baga la cuptor puiul 50minute la 200grade.In prima jumatate de ora as recomanda sa inveliti puiul cu folie de aluminiu sa se partunda puiul si api descoperim si se rumeneasca si deasupra.

Pentru briose:batem albusul spuma apoi adaugam galbenusul,jambonul ramas,faina,praful de copt stins cu putin otet,100ml bere,sare,zaharul si cascavalul,amestecan usor cu o lingura.Punem compozitia in forma pentru briose pe care le ungem inainte cu ulei si le lasam la cuptor 25 minute maxim la 200grade.

pentru sos avem nevoie de putina ceapa tocata pe care o calim ,apoi adaugam sare, piper dupa gust,berea ,rozmarinulsi smantana dulce .Lasam la foc cam  7minute sa se ingroase putin.

Montam pe farfurie 2 briose pui si putin sos.

Pofta buna.

 

Tip bucatarieFrancezaDificultateMedieTip retetaGatitaTimp de prepararepeste 90 minNumarul de portii3Ingrediente detaliat si masuriciuperci 50gr,1pui coquelet,50gr jambon porc,100gr faina,sare,piper,1ceapa,100gr cascaval,100ml smantana gatit,rozmarin,1plic praf de copt,50gr unt,1lingurita zahar,200ml bere alba.
Numele dvs.
Mioara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.