Numarul de portii:
8
Dificultate:
Redusa
Timp de preparare:
90 min

Tip bucatarie:
Ruseasca
Tip reteta:
Gatita

Numele dvs.:
Mihaela Postoaca

Ingrediente detaliat si masuri:
700 gr. faina 1 cana si jumatate lapte 30 gr. drojdie 1 cescuta si jumatate ulei 2 oua sare 1 lingurita zahar 1 varza murata Piper

Mod de preparare

In laptele caldut se topeste drojdia si zaharul. Se adauga oul, uleiul, sarea si se framanta cu faina. Se lasa la crescut. Se unge cu ulei doua tavi de cozonac.

Varza murata se scurge foarte bine si se caleste intr-o tigaie cu putin ulei. Se adauga putin piper.
Dupa ce aluatul a crescut, se ung mainile cu putin ulei, se ia o bucatita cam cat o bila de ping-pong, pe care o intindeti in palma, o umpleti cu varza murata, indoiti si o lipiti la capete. Apoi se aseaza in tava, cu partea lipita in jos. La sfarsit se unge cu ou.
Se introduce in cuptorul incins la 170 grade si se lasa la copt circa 45 minute.

POFTA BUNA!

Tip bucatarieRuseascaDificultateRedusaTip retetaGatitaTimp de preparare90 minNumarul de portii8Ingrediente detaliat si masuri700 gr. faina 1 cana si jumatate lapte 30 gr. drojdie 1 cescuta si jumatate ulei 2 oua sare 1 lingurita zahar 1 varza murata Piper
Numele dvs.
Mihaela Postoaca

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.