Numarul de portii:
4
Dificultate:
Redusa
Timp de preparare:
60 min

Tip bucatarie:
Turceasca
Tip reteta:
Gatita

Numele dvs.:
Ana Cristian

Ingrediente detaliat si masuri:
2 cani bulgur, 2 linguri unt, 2 linguri ulei vegetal sau de masline, 1 ceapa medie, data pe razatoare si stoarsa de zeama, 1 rosie mare data pe razatoare, 1 ardei verde dat pe razatoare, 2 linguri pasta de tomate, 1 lingurita sare, 1/2 lingurita piper negru, 2 lingurite zahar, 4 cani supa de pui sau apa.

Mod de preparare

Topiti untul cu uleiul intr-o tigaie acoperita si adaugati ceapa rasa, stoarsa bine de zeama. Caliti pana ce se inmoaie ceapa, fara sa devina maronie.

Adaugati rosia rasa cu tot cu zeama si ardeiul si caliti pana ce legumele s-au inmuiat si lichidul a scazut. Adaugati bulgurul si incorporati usor folosind o lingura de lemn.

Adaugati sarea, piperul, pasta de tomate, zaharul si supa de pui sau apa si amestecati pana la omogenizare. Dati intr-un clocot, apoi acoperiti si reduceti focul la minim.

lasati sa fiarba pana ce lichidul este absorbit. Luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Nu luati capacul.

Amestecati usor inainte de a servi pentru a va asigura ca ingredientele sun perfect amestecate.

Garnisiti cu ardei si rosie coapte si serviti ca garnitura la Tavuk Sis.

*     POFTA BUNA     *

 

 

Tip bucatarieTurceascaDificultateRedusaTip retetaGatitaTimp de preparare60 minNumarul de portii4Ingrediente detaliat si masuri2 cani bulgur, 2 linguri unt, 2 linguri ulei vegetal sau de masline, 1 ceapa medie, data pe razatoare si stoarsa de zeama, 1 rosie mare data pe razatoare, 1 ardei verde dat pe razatoare, 2 linguri pasta de tomate, 1 lingurita sare, 1/2 lingurita piper negru, 2 lingurite zahar, 4 cani supa de pui sau apa.
Numele dvs.
Ana Cristian

1 comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.