Numarul de portii:
6
Dificultate:
Redusa
Timp de preparare:
30 min

Tip bucatarie:
Franceza
Tip reteta:
Rapide

Numele dvs.:
Ana Cristian

Ingrediente detaliat si masuri:
2 piepti de rata cu piele, 1/2 lingurita sare, 1/4 lingurita piper, 4 linguri miere, 3 linguri otet balsamic,

Mod de preparare

Impartiti pieptul in jumatati si faceti crestaturi pe ambele suprafete ale acestora. Presarati cu sare si piper.

Incingeti o tigaie si puneti pieptul de rata cu pielea in jos pentru 7 minute, reducand focul dupa 3 minute. Intoarceti si mai gatiti 5 minute.

Scoateti pieptul din tigaie si acoperiti-l pentru a sta cald. Scurgeti grasimea din tigaie daca este cazul si puneti mierea si otetul balsamic si lasati la foc pentru cateva minute pana se ingroasa. Presarati putina sare.

Puneti pieprul in tigaie si rotiti-l de cateva ori pentru a se acoperi cu sos.

Serviti imediat.

*     POFTA BUNA     *

 

Tip bucatarieFrancezaDificultateRedusaTip retetaRapideTimp de preparare30 minNumarul de portii6Ingrediente detaliat si masuri2 piepti de rata cu piele, 1/2 lingurita sare, 1/4 lingurita piper, 4 linguri miere, 3 linguri otet balsamic,
Numele dvs.
Ana Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.