Numarul de portii:
1
Dificultate:
Medie
Timp de preparare:
peste 90 min

Tip bucatarie:
Romaneasca
Tip reteta:
Cuptor

Numele dvs.:
Ana Cristian

Ingrediente detaliat si masuri:
600 gr biscuiti digestivi, 250 gr unt, 400 gr branza de vaci cremoasa, 400 gr smantana grasa, 200 gra zahar, 4 oua, 2 linguri gris, 4 plicuri zahar vanilat, 200 gr stafide, esenta de rom, coaja de lamaie

Mod de preparare

Blatul

Se macina biscuitii fin si se amesteca cu untul topit. Se framanta pana la omogenizare si se aseaza cu mana in tavi unse in prealabil cu unt.Se da la frigider pana se face compozitia.

Umplutura

Se separa ouale.

Se inmoaie stafidele in rom.

Se amesteca toate ingredientele, cu exceptia albusurilor care se bat spuma tare si se incorporeaza cu grija la sfarsit, iar stafidele se scurg de zeama.

Se toarna compozitia in formele in care am asezat blatul de biscuiti. Se dau la cuptor si se coc la foc mediu aproximativ 45 de minute sau pana ce mijlocul se intareste.

Aceasta pasca se poate coace in mod traditional sau la bain-marie.

Se serveste rece.

*     POFTA BUNA     *

Tip bucatarieRomaneascaDificultateMedieTip retetaCuptorTimp de prepararepeste 90 minNumarul de portii1Ingrediente detaliat si masuri600 gr biscuiti digestivi, 250 gr unt, 400 gr branza de vaci cremoasa, 400 gr smantana grasa, 200 gra zahar, 4 oua, 2 linguri gris, 4 plicuri zahar vanilat, 200 gr stafide, esenta de rom, coaja de lamaie
Numele dvs.
Ana Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.