Numarul de portii:
6
Dificultate:
Medie
Timp de preparare:
30 min

Tip bucatarie:
Asiatica
Tip reteta:
Gatita

Numele dvs.:
Bucataritza

Ingrediente detaliat si masuri:
1 l lapte, 400 gr dovleac, zahar, esenta de vanilie, nucsoara, scortisoara, ghimbir, frisca.

Mod de preparare

Dovleacul il spalam, il curatam de coaja si seminte si il taiem bucati mici. Il punem la fiert pentru aproximativ 30 de minute si apoi scoatem bucatile de dovleac din apa si le pasam.

Punem intr-un vas laptele si dovleacul si mixam cu blenderul pana se omogenizeaza complet.

Turnam amestecul intr-o craticioara peste care adaugam esenta de vanilie, scortisoara, nucsoara, ghimbir si zahar, dupa gust si tinem pe aragaz aproximativ 5 minute amestecand continuu.

Turnam in pahare si decoram cu frisca, praf de scortisoara si batoane de scortisoara.

*     POFTA BUNA    *

Tip bucatarieAsiaticaDificultateMedieTip retetaGatitaTimp de preparare30 minNumarul de portii6Ingrediente detaliat si masuri1 l lapte, 400 gr dovleac, zahar, esenta de vanilie, nucsoara, scortisoara, ghimbir, frisca.
Numele dvs.
Bucataritza

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.