Numarul de portii:
4
Dificultate:
Medie
Timp de preparare:
60 min

Tip bucatarie:
Italiana
Tip reteta:
Cuptor

Numele dvs.:
Ana Cristian

Ingrediente detaliat si masuri:
6 linguri ulei de masline, 3 cepe medii, curatate si feliate subtire, 1 lingurita de zahar, 500 gr ciuperci Portobello feliate, 500 gr aluat de pizza, 1 lingurita cimbru proaspat tocat, 1 cana de mozzarella data pe razatoare, 1 ceasca de branza Gorgonzola, sare, piper

Mod de preparare

Incingeti 3 linguri de ulei de masline intr-o tigaie, la foc mediu.

Adaugati ceapa si zaharul si caliti pana ce devine auriu-maronie, timp de 15 minute, amestecand constant.

Scoateti ceapa si lasati-o deoparte.

Puneti alte 3 linguri de ulei in tigaie si caliti ciupercile la foc mediu, aproximativ 7-8 minute.

Incingeti cuptorul la 180 de grade.

Impartiti aluatul de pizza in 2 si intindeti fiecare jumatate intr-o foaie ovala, groasa de 5-7 mm. Puneti fiecare foaie de aluat pe hartie de copt si puneti pe fiecare blat mozarella, ceapa si apoi ciupercile. Presarati sare, piper si cimbru tocat apoi bucatile de gorgonzola si dati la cuptor aproximativ 20 de minute pana ce branza se topeste si face bule, iar aluatul este rumenit frumos.

Lasati la racit 5 minute apoi impartiti fiecare bucata in 8.

Serviti imediat.

*     POFTA BUNA     *

Tip bucatarieItalianaDificultateMedieTip retetaCuptorTimp de preparare60 minNumarul de portii4Ingrediente detaliat si masuri6 linguri ulei de masline, 3 cepe medii, curatate si feliate subtire, 1 lingurita de zahar, 500 gr ciuperci Portobello feliate, 500 gr aluat de pizza, 1 lingurita cimbru proaspat tocat, 1 cana de mozzarella data pe razatoare, 1 ceasca de branza Gorgonzola, sare, piper
Numele dvs.
Ana Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.