Numarul de portii:
8
Dificultate:
Medie
Timp de preparare:
60 min

Tip bucatarie:
Americana
Tip reteta:
Cuptor

Numele dvs.:
Cely Snijec

Ingrediente detaliat si masuri:
o gaina o ceapa 2-3 linguri ulei 100g ficat taiat cuburi 100g ciuperci feliate 2 felii de paine taiate cuburi o cescuta de supa 3 oua sare piper condimente dupa placere(ienibahar menta cimbru..) 50g unt

Mod de preparare

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente), se unge cu unt in interior, dupa care se umple cu urmatoarea compozitie:

UMPLUTURA:

-ceapa se caleste in ulei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute;

-dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa;

-ouale se bat cu sare si piper, apoi se incorporeaza in compozitie

Se umple gaina, se coase sau se prinde bine cu scobitori.

Se unge gaina cu unt, se presara cu sare si piper si se da la cuptor in tava unsa.

Se tine la cuptor pana se rumeneste (aproximativ o ora pntru kg de carne. Daca gaina are 2 kg, se tine la cuptorul incins 2 ore).

Tip bucatarieAmericanaDificultateMedieTip retetaCuptorTimp de preparare60 minNumarul de portii8Ingrediente detaliat si masurio gaina o ceapa 2-3 linguri ulei 100g ficat taiat cuburi 100g ciuperci feliate 2 felii de paine taiate cuburi o cescuta de supa 3 oua sare piper condimente dupa placere(ienibahar menta cimbru..) 50g unt
Numele dvs.
Cely Snijec
Imagini preparat

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.