Numarul de portii:
6
Dificultate:
Redusa
Timp de preparare:
60 min

Tip bucatarie:
Asiatica
Tip reteta:
Gatita

Numele dvs.:
Ana Cristian

Ingrediente detaliat si masuri:
1 kg carne de iepure, 1 lamaie, 1 ceapa mare, 5 catei de usturoi, sos de stridii, ulei de susan, ghimbir, miere, cimbru, sare, piper

Mod de preparare

Spalam carnea, o taiem bucatele si o ungem cu sare si putin ulei de susan. Invelim in folie si dam la rece aproximativ 1 ora.

Tragem carnea la tigaie, fara sa mai adaugam ulei si lasam sa se rumeneasca si pe o parte si pe alta. O luam din tigaie si o asezam intr-un vas sau o tava pentru cuptor.

Amestecam o lingurita de miere cu o lingura de ghimbir ras, 4 linguri de ulei de susan si 4 linguri de sos de stridii, zeama si coaja de la o lamaie si punem sosul rezultat la foc sa fiarba 5 minute.

Turnam sosul peste bucatile de iepure in tava si presaram cimbru.

Zdrobim usturoiul si il asezam printre bucatile de carne, adaugam o cana de apa si acoperim vasul (sau tava) cu folie de aluminiu.

Dam la cuptor 30-40 de minute, timp in care mai intoarcem bucatile de carne.

Se poate servi cu garnitura de orez.

*     POFTA BUNA     *

Tip bucatarieAsiaticaDificultateRedusaTip retetaGatitaTimp de preparare60 minNumarul de portii6Ingrediente detaliat si masuri1 kg carne de iepure, 1 lamaie, 1 ceapa mare, 5 catei de usturoi, sos de stridii, ulei de susan, ghimbir, miere, cimbru, sare, piper
Numele dvs.
Ana Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.