Numarul de portii:
2
Dificultate:
Redusa
Timp de preparare:
30 min

Tip bucatarie:
Italiana
Tip reteta:
Cuptor

Numele dvs.:
Bucataritza

Ingrediente detaliat si masuri:
2 cotlete de porc, 2 catei de usturoi, 1 lingurita seminte de fenicul, 1/2 lingurita sare Kosher, coaja de la o jumatate de lamaie, 1 lingura ulei de masline, 2 felii de branza Provolone, 4 felii bacon

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 180 de grade.

Folosind un cutit ascutit, faceti un buzunar la fiecare cotlet, adanc de 5-6 cm.

Zdrobiti usturoiul astfel incat sa obtineti o pasta.

Macinati semintele de fenicul.

Amestecati usturoiul, semintele de fenicul, sarea, coaja de lamaie si uleiul de masline.

Ungeti bine cotletele cu acest amestec, atat in buzunar cat si pe exterior, pana terminati amestecul.

Tip bucatarieItalianaDificultateRedusaTip retetaCuptorTimp de preparare30 minNumarul de portii2Ingrediente detaliat si masuri2 cotlete de porc, 2 catei de usturoi, 1 lingurita seminte de fenicul, 1/2 lingurita sare Kosher, coaja de la o jumatate de lamaie, 1 lingura ulei de masline, 2 felii de branza Provolone, 4 felii bacon
Numele dvs.
Bucataritza

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.