Numarul de portii:
3
Dificultate:
Redusa
Timp de preparare:
90 min

Tip bucatarie:
Asiatica
Tip reteta:
Gatita

Numele dvs.:
Ana Cristian

Ingrediente detaliat si masuri:
1-2 oua, 5 linguri faina, 12 ciuperci proaspete, ulei Umplutura: 200 gr carne de vita, tocata, 1 fir de ceapa verde tocat fin, 2 catei de usturoi tocati fin, 1 lingurita zahar, sare, piper, sos de soia

Mod de preparare

Amestecati intr-un bol carnea cu ceapa verde, usturoiul si zaharul si potriviti gustul conform preferintelor cu sare si piper. Adaugati si sos de soia dupa gust(in principiu o lingura) si lasati la marinat 1 ora.

Curatati ciupercile si indepartati coditele, apoi treceti-le prin faina. umpleti fiecare palarie cu amestecul de carne care a stat la macerat si presati bine inauntru apoi nivelati si mai pudrati-le cu faina.

Bateti 1 ou si treceti palariile umplute prin acesta la fel cum procedati la snitele. Daca mai este nevoie bateti si celalalt ou.

Incingeti ulei intr-o tigaie si puneti palariile umplute cu fata in jos. Prajiti la foc mediu 5-7 minute, apoi intoarceti pe partea cealalta si mai prajiti inca 5-7 minute.

Se pot servi cu sos de soia alaturi.

Tip bucatarieAsiaticaDificultateRedusaTip retetaGatitaTimp de preparare90 minNumarul de portii3Ingrediente detaliat si masuri1-2 oua, 5 linguri faina, 12 ciuperci proaspete, ulei Umplutura: 200 gr carne de vita, tocata, 1 fir de ceapa verde tocat fin, 2 catei de usturoi tocati fin, 1 lingurita zahar, sare, piper, sos de soia
Numele dvs.
Ana Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.