Numarul de portii:
6
Dificultate:
Redusa
Timp de preparare:
60 min

Tip bucatarie:
Asiatica
Tip reteta:
Gatita

Numele dvs.:
Ana Cristian

Ingrediente detaliat si masuri:
1 1/2 cani de faina de orez dulce, 3/4 cană de apa, ciocolata cu alune de padure, semințe de susan,ulei, topping de ciocolata.

Mod de preparare

Taiati ciocolata in bucati mici.

Amestecati intr-un bol faina de orez dulce cu apa si omogenizati. Trebuie sa obtineti o bila de aluat.

Impartiti aluatul in bucati mai mici.

Rulati fiecare bucata de aluat pana obtineti o forma sferica(minge de ping-pong).

Apasati cu degetul in mijlocul sferei formate pana obtineti o gaura.

Puneti in gaura formata ciocolata maruntita, cat sa o umpleti. Cand le vom praji, ciocolata se va topi.

„Sigilati” aluatul si rulatil iarasi pentru a-i reda forma rotunda.

Puneti semintele de susan intr-un bol si rulati aluatul umplut si format prin acestea. Asigurati-va ca semintele s-au lipit de sfera si acopera intreaga suprafata.

Puneti o tigaie adanca pe aragaz cu ulei si cand acesta s-a incins, prajiti sferele de aluat umplute, 2-3 minute, pana ce susanul devine auriu-maroniu.

Scoateti sferele prajite pe un servetel pentru a scurge excesul de ulei si serviti cu topping de ciocolata.

Traditional, aceste sfere se umplu cu pasta de fasole rosie dulce.

*     POFTA BUNA     *

 

 

Tip bucatarieAsiaticaDificultateRedusaTip retetaGatitaTimp de preparare60 minNumarul de portii6Ingrediente detaliat si masuri1 1/2 cani de faina de orez dulce, 3/4 cană de apa, ciocolata cu alune de padure, semințe de susan,ulei, topping de ciocolata.
Numele dvs.
Ana Cristian

1 comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.