Numarul de portii:
6
Dificultate:
Redusa
Timp de preparare:
sub 15 min

Tip bucatarie:
Romaneasca
Tip reteta:
Vegetariene

Numele dvs.:
Ana Cristian

Ingrediente detaliat si masuri:
1.5 kg tarate de grau, 125 gr paine integrala, 1 carbune(optional), 250 gr husti, 500 gr malai, 5 l de apa, crengute de visin

Mod de preparare

Se fierbe apa.

In timp ce fierbe apa, amestecam intr-un borcan mare de sticla, sau intr-un vas de pamant, malaiul cu taratele de grau, pe care le stropim cu apa rece.

Cand a fiert apa o turnam in borcan, clocotita, peste tarate si malai. Lasam sa se raceasca, iar cand apa devine calduta punem in borcan painea integrala felii, hustile, carbunele(daca avem; limpezeste zeama) si crengutele de visin.

Acoperim vasul si lasam la cald pentru 24 de ore.

Strecuram zeama si o punem in sticle pe care le putem pastra in frigider.

Nu aruncam grosimea din borcan pentru ca acelea sunt husti pe care le vom folosi la borsul urmator.

Tip bucatarieRomaneascaDificultateRedusaTip retetaVegetarieneTimp de prepararesub 15 minNumarul de portii6Ingrediente detaliat si masuri1.5 kg tarate de grau, 125 gr paine integrala, 1 carbune(optional), 250 gr husti, 500 gr malai, 5 l de apa, crengute de visin
Numele dvs.
Ana Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti raspunsul * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.